Geïntegreerd meerjarenplan goedgekeurd in Zonnebeke

© belga
Redactie KW

De gemeente Zonnebeke stelde in december vorig jaar haar geïntegreerde meerjarenplan voor. Dat is het financiële en inhoudelijke basisdocument dat de richting van het beleid tot 2025 bepaalt.

“Het document werd op de gemeenteraad goedgekeurd en krijgt nu ook groen licht van het Agentschap Binnenlands Bestuur”, zegt schepen van Financiën Koen Meersseman ( #Team8980). “Het was de eerste keer dat de gemeente Zonnebeke dit plan, bovendien met een nieuw softwarepakket, moest opmaken na de inkanteling van het OCMW in de gemeentelijke diensten. Beide meerjarenplannen vormen nu één geheel. Met de afwezigheid van zowel de algemeen directeur (wegens ziekte) als de financieel directeur (met pensioen) moesten de diensten dit plan zelfsturend opmaken. “Het Agentschap Binnenlands Bestuur keurde ons meerjarenplan goed, op enkele technische bemerkingen en aanbevelingen na”, aldus waarnemend financieel directeur Wim Delameilleure.

“We willen onze medewerkers, in het bijzonder degenen van de diverse diensten die hiertoe hebben bijgedragen nadrukkelijk danken en feliciteren met dit goede resultaat”, aldus Koen Meersseman. (NVZ)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier