Filip Ameel vervangt Goedele Vandenbussche in gemeenteraad Moorslede

Redactie KW

Vanaf 1 januari 2015 stapt Goedele Vandenbussche (PRO) uit de gemeenteraad en wordt ze vervangen door huidig voorzitter van de partij en voorzitter van de cultuurraad, Filip Ameel. Goedele kan op die manier haar werk beter combineren met haar gezinsleven.

Na de verkiezingen in 2012 werd Goedele Vandenbussche vanop de derde plaats op de lijst van haar partij PRO rechtstreeks verkozen in de gemeenteraad. Omdat het voor Goedele moeilijk is om haar politiek mandaat te blijven combineren met haar werk en gezinsleven, heeft ze beslist ontslag te nemen uit de gemeenteraad. Hierdoor draagt ze haar mandaat over aan voorzitter van PRO, Filip Ameel. “Goedele blijft achter de partij staan en zal waar mogelijk nog haar steentje bijdragen”, klinkt het bij de partij.

Filip nam in 2006 voor het eerst deel aan de gemeenteraadsverkiezingen en is al enkele jaren voorzitter van de partij PRO. Filip is actief als voorzitter van de Cultuurraad en Curieus en als bestuurslid bij Moraculi en de ouderraad van de Gemeentelijke Basisschool. Vanaf 1 januari vervangt de voorzitter Goedele in de gemeenteraad. (AFM)

8890

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.