Voormalig schepen Filiep Bouckenooghe geeft zijn zitje in de gemeenteraad door aan Bert Wouters. Filiep wordt directeur van VVOG (Vereniging voor openbaar groen).

Filiep stond mee aan de wieg van Agalev en Groen in Roeselare en was 15 jaar gemeenteraadslid voor de partij, waarvan 6 jaar schepen. Filiep neemt afscheid van de gemeenteraad, maar zal de fractiewerking actief blijven ondersteunen met dossierkennis en goede raad en daad voor de opvolging.

Hij wordt opgevolgd door Bert Wouters die de laatste 6 jaar voorzitter was van Groen Roeselare. Bert zetelde tijdens de vorige legislatuur al eens vier maanden in de gemeenteraad als plaatsvervanger voor Leen Sercu. Samen met Deniza Miftari en Steven Dewitte zal Groen nu de jongste fractie van Roeselare hebben. Bert plant de verantwoordelijkheden in commissies en andere vertegenwoordigheden van Filiep over te nemen.

(TD)

Voormalig schepen Filiep Bouckenooghe geeft zijn zitje in de gemeenteraad door aan Bert Wouters. Filiep wordt directeur van VVOG (Vereniging voor openbaar groen).Filiep stond mee aan de wieg van Agalev en Groen in Roeselare en was 15 jaar gemeenteraadslid voor de partij, waarvan 6 jaar schepen. Filiep neemt afscheid van de gemeenteraad, maar zal de fractiewerking actief blijven ondersteunen met dossierkennis en goede raad en daad voor de opvolging.Hij wordt opgevolgd door Bert Wouters die de laatste 6 jaar voorzitter was van Groen Roeselare. Bert zetelde tijdens de vorige legislatuur al eens vier maanden in de gemeenteraad als plaatsvervanger voor Leen Sercu. Samen met Deniza Miftari en Steven Dewitte zal Groen nu de jongste fractie van Roeselare hebben. Bert plant de verantwoordelijkheden in commissies en andere vertegenwoordigheden van Filiep over te nemen.(TD)