Ex-partijgenote beschuldigt Van Rossem van ongewenste intimiteiten

© TVH
Redactie KW

Jean-Pierre Van Rossem (68) wordt door ex-partijgenote Sybille Beyens (46) beschuldigd van ongewenste intimiteiten

Sybille Beyens legde samen met een collega-dissident een klacht neer. “Met zijn schandelijke leugens over ons is Jean-Pierre te ver gegaan”, zegt het duo dinsdag in Dag Allemaal.

Van Rossem haalde op de website van ROSSEM hard uit naar “twee last- en lasterverkopers die zichzelf uit de partij hebben gezet”. Sybille wordt een kwakzalfster genoemden de gewezen ondervoorzitter van ROSSEM wordt afgeschilderd als een ordinaire dief. “Wij hadden dit liever proper afgehandeld. Zulke flagrante leugens op de officiële partijwebsite kunnen wij echt niet zo laten.”

Handtastelijk

Volgens Sybille was Van Rossem verliefd op haar. “Op ons eerste privé-etentje gedroeg hij zich nogal handtastelijk. Mij aanraken op plaatsen waar je dat niet doet als je geen koppel bent. Wellicht daarom dat hij afsprak in een restaurant in Waals-Brabant. Daar kennen ze Van Rossem niet. Bij de tweede date begon hij me zelfs te kussen, maar ik heb hem van me afgeduwd.”

Poëtische berichten

Jean Pierre Van Rossem reageert furieus als hij de beschuldigingen hoort. “Wat zegt die boerentrien, dat ik haar gekust heb? Dat is een leugen. Ik geef wel toe dat ik in momenten van zwakte met Sybille uit eten ben geweest. Ik heb misschien wel poëtische berichten gestuurd, maar ik ben nooit verliefd geweest op dat mens. Soms gebeurt het dat ik vrouwen schrijf om me overeind te houden”, klinkt het in het weekblad.

(MF)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.