Het is precies dertig jaar geleden dat de intussen 74-jarige Dirk Walraet voor het eerst de eed aflegde als burgemeester. Dit jaar kon hij met zijn partij LB-2018 de meerderheid van de zetels binnenhalen. Een nipte meerderheid van zes van de elf zetels.

Dit jaar kreeg zijn Lijst van de Burgemeester serieuze tegenstand van Team+. Huidig schepen Rik Vandevenne ruilde de partij van Dirk Walraet in voor Team+ omdat hij verjonging in de partij wou. Rik Vandevenne werd wel verkozen, maar neemt zijn mandaat niet op.

Het is precies dertig jaar geleden dat de intussen 74-jarige Dirk Walraet voor het eerst de eed aflegde als burgemeester. Dit jaar kon hij met zijn partij LB-2018 de meerderheid van de zetels binnenhalen. Een nipte meerderheid van zes van de elf zetels. Dit jaar kreeg zijn Lijst van de Burgemeester serieuze tegenstand van Team+. Huidig schepen Rik Vandevenne ruilde de partij van Dirk Walraet in voor Team+ omdat hij verjonging in de partij wou. Rik Vandevenne werd wel verkozen, maar neemt zijn mandaat niet op.