Naast haar studies sociaal cultureel werk is ze al voorzitter van de studentenraad in Vives Hogeschool Kortrijk, jongerenwerker bij Oxfam Wereldwinkel, vrijwilliger bij Jakkedoe en schrijft ze columns over mensenrechten voor Bleri Lleshi. In Roeselare staat ze vooral bekend door haar werk in de Jeugdraad en als een van de gezichten van #VANRSL. Ze werd geboren in Kosovo en verhuisde op haar zevende naar Roeselare.

"Met Jong Groen Roeselare hoop ik heel wat diverse thema's extra in de belangstelling te zetten. Zoals het vanzelfsprekend en aantrekkelijk maken van duurzaamheid in Roeselare. Alsook kleine projecten op poten zetten rond integratie, want daar heeft onze kleurrijke stad volgens mij nog een mooie vooruitstrevende weg in af te leggen. Daar kunnen wij als jongeren het voortouw in nemen", vertelt Deniza.

(TD)

Naast haar studies sociaal cultureel werk is ze al voorzitter van de studentenraad in Vives Hogeschool Kortrijk, jongerenwerker bij Oxfam Wereldwinkel, vrijwilliger bij Jakkedoe en schrijft ze columns over mensenrechten voor Bleri Lleshi. In Roeselare staat ze vooral bekend door haar werk in de Jeugdraad en als een van de gezichten van #VANRSL. Ze werd geboren in Kosovo en verhuisde op haar zevende naar Roeselare."Met Jong Groen Roeselare hoop ik heel wat diverse thema's extra in de belangstelling te zetten. Zoals het vanzelfsprekend en aantrekkelijk maken van duurzaamheid in Roeselare. Alsook kleine projecten op poten zetten rond integratie, want daar heeft onze kleurrijke stad volgens mij nog een mooie vooruitstrevende weg in af te leggen. Daar kunnen wij als jongeren het voortouw in nemen", vertelt Deniza. (TD)