Raadslid mevrouw Emilie Clinckemaillie is tijdelijk verhinderd om haar mandaat uit te oefenen en moet derhalve tijdelijk vervangen worden. Zij wordt vervangen door de heer Danny Vanhoutte die werd opgeroepen om de eed af te leggen en te worden aangesteld als tijdelijk titelvoerend gemeenteraadslid.

De heer Danny Vanhoutte wordt op de ranglijst toegevoegd onder het nummer 16 van mevrouw Emilie Clinckemaillie. Vlaams Belang raadslid Filip Dinneweth vroeg zich af of dit alweer het begin is van een stoelendans die alleen maar kan zorgen voor chaos.

(CLY)

Raadslid mevrouw Emilie Clinckemaillie is tijdelijk verhinderd om haar mandaat uit te oefenen en moet derhalve tijdelijk vervangen worden. Zij wordt vervangen door de heer Danny Vanhoutte die werd opgeroepen om de eed af te leggen en te worden aangesteld als tijdelijk titelvoerend gemeenteraadslid.De heer Danny Vanhoutte wordt op de ranglijst toegevoegd onder het nummer 16 van mevrouw Emilie Clinckemaillie. Vlaams Belang raadslid Filip Dinneweth vroeg zich af of dit alweer het begin is van een stoelendans die alleen maar kan zorgen voor chaos.(CLY)