"In eerste instantie zou hij enkel naar het Ooigems groenten- en fruitbedrijf Crop's gaan. Op vraag van de provinciegouverneur lieten we de ambassadeur iets meer van onze gemeente tonen. We brachten een bezoek aan Bibox, de bib in de kerk."

Het doet de burgemeester deugd bezoek te krijgen van de ambassadeur. "Dat wil heel wat zeggen voor een kleinere gemeente. De ambassadeur is een heel bescheiden, losse man. Daarom sloten we de namiddag af met een pint in café Christen Volkshuis. Iets wat je niet direct verwacht van een ambassadeur", besluit de burgemeester.

(NVR)

"In eerste instantie zou hij enkel naar het Ooigems groenten- en fruitbedrijf Crop's gaan. Op vraag van de provinciegouverneur lieten we de ambassadeur iets meer van onze gemeente tonen. We brachten een bezoek aan Bibox, de bib in de kerk." Het doet de burgemeester deugd bezoek te krijgen van de ambassadeur. "Dat wil heel wat zeggen voor een kleinere gemeente. De ambassadeur is een heel bescheiden, losse man. Daarom sloten we de namiddag af met een pint in café Christen Volkshuis. Iets wat je niet direct verwacht van een ambassadeur", besluit de burgemeester.(NVR)