CD&V pakt uit met gewezen horecabaas op haar Brugse kieslijst

Stefan Vankerkhoven

CD&V Brugge pakt voor de gemeenteraadsverkiezingen uit met Chris Janssens (66), ex-voorzitter van Horeca Brugge. Daarmee gaan de christendemocraten rechtstreeks de strijd om de gunst van de cafébazen en hun klanten aan met N-VA. Want de Vlaams-Nationalistische partij bombardeerde Nele Caus, de partner van de huidige horeca-voorzitter Karel Hessels tot leading lady.

Chris Janssens (66) is tot op heden nog altijd secretaris van de vzw Horeca Brugge. Hij baatte in het verleden De Kogge uit. Deze Assebroeknaar is lid van KTC Brugge en van de bierproeversvereniging BAB, waarvan voorzitter Marc Vandepitte ook al voor CD&V koos.

Hij ambieert een zitje in de Brugse gemeenteraad : “Ik ben gelukkig met de resultaten die we voor de Brugse horecaondernemers en hun personeelsleden hebben bereikt. Positieve realisaties inzake veiligheid, economie, toerisme … Maar we kunnen altijd beter : ik wil nu vanuit de politiek, met voldoende voorkeurstemmen, de belangen van de Brugse horeca op alle vlakken verder verdedigen. Ik ben ervan overtuigd dat nieuwe politieke beleidsopties en individuele ondersteuning van de horeca tot mooie resultaten kunnen leiden.”

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.