CD&V/Nieuw stelt verkiezingslijst voor in Zedelgem

Zoals verwacht nemen burgemeester Annick Vermeulen (Nieuw) en eerste schepen Arnold Naessens (CD&V) de plaatsen één en twee in op de kartellijst.


Huidig OCMW-raadslid Ellen Goes (CD&V) moet als jongere voor vernieuwing zorgen.

Roland Degadt en Ronny Demeulemeester, respectievelijke voorzitters van Nieuw en CD&V, maakten zopas de namen bekend van de kartellijst.

De lijst telt 13 nieuwe kandidaten, waarvan NIEUW er 7 levert en CD&V 6. Burgemeester Annick Vermeulen (Nieuw) wordt zoals verwacht lijsttrekker, gevolgd door CD&V kopman Arnold Naessens op de tweede plaats. Op de derde plaats wordt gekozen voor verjonging en vernieuwing, in de persoon van huidige OCMW-raadslid Ellen Goes van CD&V. De kop van de lijst wordt verder ingevuld met OCMW-voorzitter Ann Devriendt (Nieuw) gevolgd door een reeks schepenen. Schepen van Openbare Werken Peter Haesaert (CD&V) duwt de lijst. Zoals al eerder bekend werd zijn de schepenen Patrick Arnou (Nieuw) en Noël Baessens (CD&V) geen kandidaat meer.

“CD&V – NIEUW stelt vertrouwen in deze ploeg met een mix van ervaring, expertise, engagement, leeftijden en motivatie om Zedelgem sterker te maken richting 2030 en te dingen naar het vertrouwen van de kiezer voor de komende legislatuur”, besluiten partijvoorzitter Roland Degadt en Ronny Demeulemeester.

(PDV)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.