CD&V Brugge strikt twee nieuwe kandidaten

Stefan Vankerkhoven

CD&V Brugge pakt voor de gemeenteraadsverkiezingen uit met Luc De Laere en met de Lisseweegse Chantal Mazyn, een specialiste in energetische stenen en chakra massages….

Luc De Laere richtte in 2004 samen met zijn collega dr. Peter Van Oyen een prostaatkliniek op in Brugge. De verpleger stond ook aan de wieg van het Urologisch Centrum Noord West-Vlaanderen, de vzw PSA Vlaanderen, de vzw Think Blue Vlaanderen en de vzw Blue Movement Vlaanderen, verenigingen die zich het lot aantrekken van patiënten met prostaatkanker.

Nu waagt hij zich op het glibberige, politieke pad en wil hij zich inzetten voor preventieve en betaalbare geneeskunde : “Door de medische vooruitgang en de verbetering van het levenspeil leven we steeds beter en langer. De realisatie van deze gezondheidswinst is onder andere mogelijk op basis van preventieve gezondheidszorg. De meest voorkomende doodsoorzaken zijn namelijk ziekten die niet zelden kunnen voorkomen worden: kanker, hart- en vaatziekten en chronische aandoeningen. Het gebruik van ziektepreventie, gezondheidspromotie en vroege detectie zijn hiervoor cruciale instrumenten waarop men in de eerstelijnszorg moet inzetten”

Ook Chantal Mazyn (50) uit Lissewege neemt voor CD&V deel aan heeft de gemeenteraadsverkiezingen. Zij had jarenlang haar eigen restaurant. Nadien heeft Chantal zich omgeschoold als manager gespecialiseerd in de biologische cosmetica.

Uit haar passie voor de natuur en natuurlijke producten is dan ook haar wellness instituut Bio Essentiel geboren. Tijdens haar vele reizen als manager heeft ze ook kennis gemaakt met energetische stenen, die ze gebruikt in chakra massages….

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.