Chris Janssens (66) is tot op heden nog altijd secretaris van de vzw Horeca Brugge. Hij baatte in het verleden De Kogge uit. Deze Assebroeknaar is lid van KTC Brugge en van de bierproeversvereniging BAB, waarvan voorzitter Marc Vandepitte ook al voor CD&V koos.

Hij ambieert een zitje in de Brugse gemeenteraad : "Ik ben gelukkig met de resultaten die we voor de Brugse horecaondernemers en hun personeelsleden hebben bereikt. Positieve realisaties inzake veiligheid, economie, toerisme ... Maar we kunnen altijd beter : ik wil nu vanuit de politiek, met voldoende voorkeurstemmen, de belangen van de Brugse horeca op alle vlakken verder verdedigen. Ik ben ervan overtuigd dat nieuwe politieke beleidsopties en individuele ondersteuning van de horeca tot mooie resultaten kunnen leiden."

Chris Janssens (66) is tot op heden nog altijd secretaris van de vzw Horeca Brugge. Hij baatte in het verleden De Kogge uit. Deze Assebroeknaar is lid van KTC Brugge en van de bierproeversvereniging BAB, waarvan voorzitter Marc Vandepitte ook al voor CD&V koos. Hij ambieert een zitje in de Brugse gemeenteraad : "Ik ben gelukkig met de resultaten die we voor de Brugse horecaondernemers en hun personeelsleden hebben bereikt. Positieve realisaties inzake veiligheid, economie, toerisme ... Maar we kunnen altijd beter : ik wil nu vanuit de politiek, met voldoende voorkeurstemmen, de belangen van de Brugse horeca op alle vlakken verder verdedigen. Ik ben ervan overtuigd dat nieuwe politieke beleidsopties en individuele ondersteuning van de horeca tot mooie resultaten kunnen leiden."