Burgemeester Rita Demaré trekt CD&V-lijst in Hooglede

Zondagochtend trok CD&V Hooglede de verkiezingscampagne op gang met de voorstelling van de lijstrekker en een drietal nieuwe jeugdige gezichten.

Lijsttrekker Rita Demaré met naast zich nieuwe gezichten Stien Gevaert, Emma Vandenbussche, Jeroen Decorte en voorzitter Frederik Demeyere. © JT

Het is alvast geen verrassing dat burgemeester Rita Demaré opnieuw helemaal bovenaan de lijst staat. Met Emma Vandenbussche (22), Jeroen Decorte (28) en Stien Gevaert (22) kiest CD&V ook voor een aantal jeugdige namen op de lijst. Jeroen Decorte heeft al wat ervaring opgedaan als voorzitter van Jong CD&V.

Voorzitter Frederik Demeyere deed een korte toelichting: “In tegenstelling tot onze coalitiepartners Open VLD en Samen Sterk, die volgend jaar naar de kiezer trekken onder de naam ‘Allen 8830’ kiezen wij er bewust voor om opnieuw uit te gaan van eigen sterkte. Ons project is nog niet af en we hopen om ook na 2018 verder te kunnen werken aan de toekomst van onze gemeente. De CD&V-ploeg schaart zich alvast achter onze sterke kopvrouw Rita Demaré. Achter de schermen wordt er druk gewerkt aan de lijst van 21 kandidaten voor de verkiezingen.”

(JT)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.