Normaal moest de knip in de ondertussen beruchte Maria's Lindestraat al enkele weken een feit zijn, maar door aanhoudend protest van buurtbewoners is die ingreep tot december uitgesteld. "Maar we willen dat de knip definitief van de baan wordt geveegd", zegt woordvoerder Bram Verfaillie. "Met deze petitie willen we een krachtig signaal geven. We staan duidelijk niet alleen met onze verzuchtingen."

De buren organiseerden vrijdagavond een 'Anti Knipdrink' om het dossier in de aandacht te houden. Roeselaars burgemeester Kris Declercq (CD&V) was aanwezig en kreeg de petitie overhandigd.

Normaal moest de knip in de ondertussen beruchte Maria's Lindestraat al enkele weken een feit zijn, maar door aanhoudend protest van buurtbewoners is die ingreep tot december uitgesteld. "Maar we willen dat de knip definitief van de baan wordt geveegd", zegt woordvoerder Bram Verfaillie. "Met deze petitie willen we een krachtig signaal geven. We staan duidelijk niet alleen met onze verzuchtingen."De buren organiseerden vrijdagavond een 'Anti Knipdrink' om het dossier in de aandacht te houden. Roeselaars burgemeester Kris Declercq (CD&V) was aanwezig en kreeg de petitie overhandigd.