Burgemeester Lagrange is lijsttrekker Open Zulte

Redactie KW

Burgemeester Simon Lagrange is de lijsttrekker van ‘Open Zulte’. De kop en de staart wordt ingevuld door de huidige burgemeester en de schepenen, gevolgd en voorafgegaan door de huidige gemeente- en OCMW-raadsleden.

De jongere leden staan bovenaan, de meer ervaren leden onderaan. Van de huidige raadsleden is Herman De Vos geen kandidaat meer. Zijn dochter Natasja, zes jaar geleden op de lijst en aangesteld als OCMW-raadslid, komt op de vierde plaats. ‘Open Zulte’ begint de campagne met de dubbele slogan ‘#voortdoen – de warme aanpak’.

Dit zijn de kandidaten op de lijst Open Zulte in de juiste volgorde: Simon Lagrange (burgemeester), Sophie Delaere (eerste schepen), Michael Vandemeulebroecke (schepen), Natasja De Vos, Steven Van Troys, Pieter Verhalle, Tania Verpraet, Francky De Coster, Stefanie Vroman, Kathleen Blauwblomme, Fauve Tack, Talitha Lossy, Delphine Vandenbossche, Kathy Dewitte, Sofia Ezzine, Etelle Vandenbroecke, Rudy Beulque, Marc Vanden Heede, Simone Claeys, Marc Colpaert, Katrien De Waele, Tony Boeckaert, Hendrik De Waele, Philippe Van Steenberghe en Frederic Hesters (schepen).

(RMN – foto MV)