Burgemeester Kuurne geeft liveoptreden als hij 7.777 stemmen haalt

Redactie KW

Dat beloofde hij enkele uren geleden op Twitter.

Francis Benoit (CD&V) staat op de 21ste plaats op de CD&V-lijst van het Vlaams Parlement. Hij bleef tijdens de afgelopen campagneperiode niet onopgemerkt door uit te pakken met een eigen single. Met ‘Stem op mij en mijn partij’ bood hij weerwerk tegen de bitsige verkiezingssfeer. “Ik overtuigde misschien niet met inhoudelijke argumenten, maar wil bewust niet deelnemen aan het gegoochel met slogans, cijfers en clichés. En wie niet op mij stemt hoop ik toch aan het lachen te brengen”, aldus de burgemeester.

Enkele uren geleden beloofde de eerste burger van Kuurne om een liveoptreden te geven als hij meer dan 7.777 voorkeurstemmen behaalt. Tijdens de vorige parlementsverkiezingen in 2009 kreeg Benoit 5.915 voorkeurstemmen. De kans bestaat dus dat hij straks zijn stembanden mag smeren.

Muziekliefhebber

Francis Benoit is getrouwd met Nathalie Tack en papa van Sebbe (13) en Elias (11). In het verleden was Benoit voorzitter van de jeugdraad, gemeenteraadslid, eerste schepen, kabinetsmedewerker van Vlaamse minister Hilde Crevits, ACW-stafmedewerker en vandaag burgemeester van Kuurne. Hij is een enorme muziekliefhebber en richtte in 2002 Novarock op dat in 2013 zijn laatste editie kende.

‘Stem op mij en mijn partij’ kan je bekijken via volgende link : https://www.youtube.com/watch?v=AE5YcC7q5kg

(EDD-GF)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.