Björn Anseeuw (N-VA) staat op de zesde plaats voor het Vlaams Parlement. "N-VA doet het heel goed in Oostende. Met afstand zelfs. Dat stemt me natuurlijk gelukkig. Het bewijst ook dat onze lokale politiek geloofwaardig is en dat moeten we nu verderzetten. Er zijn heel wat lijsttrekkers in Oostende: Johan Vande Lanotte, John Crombez, Wouter De Vriendt... Dat ik samen met Charlotte Verkeyn toch het verschil heb kunnen maken voor mijn partij, is fantastisch."

"Hoe ik me nu voel? Om eerlijk te zijn, een dubbel gevoel: ik ben natuurlijk heel gelukkig met de resultaten van mijn partij. Maar aan de andere kant is het voor mij persoonlijk bang afwachten: ik weet nog niet of ik verkozen ben. Nog even geduld hebben tot na 23 uur dus."

(GLO)

Björn Anseeuw (N-VA) staat op de zesde plaats voor het Vlaams Parlement. "N-VA doet het heel goed in Oostende. Met afstand zelfs. Dat stemt me natuurlijk gelukkig. Het bewijst ook dat onze lokale politiek geloofwaardig is en dat moeten we nu verderzetten. Er zijn heel wat lijsttrekkers in Oostende: Johan Vande Lanotte, John Crombez, Wouter De Vriendt... Dat ik samen met Charlotte Verkeyn toch het verschil heb kunnen maken voor mijn partij, is fantastisch.""Hoe ik me nu voel? Om eerlijk te zijn, een dubbel gevoel: ik ben natuurlijk heel gelukkig met de resultaten van mijn partij. Maar aan de andere kant is het voor mij persoonlijk bang afwachten: ik weet nog niet of ik verkozen ben. Nog even geduld hebben tot na 23 uur dus."(GLO)