Beurtelings parkeren verdwijnt in vijf straten in Meulebeke

Voortaan zal men in de Steenstraat vanaf de David Verbekestraat tot aan de Vuilputstraat moeten parkeren aan de kant van de pare huisnummers. © LB
Redactie KW

Om de veiligheid van de bewoners optimaal te garanderen verdwijnt in enkele centrumstraten in Meulebeke de toepassing van het beurtelings parkeren.

In de Steenstraat en Onze-Lieve-Vrouwstraat komen er geschilderde parkeervakken, vooral aan de kant van de pare huisnummers. In de Fabriekstraat wordt parkeren aan de kant van de huizenrij verboden. In het tweede deel van de Karel van Manderstraat wordt het parkeren aan de kant van de kerkhofmuur verboden. Ook in de Oude Gentstraat wordt het parkeren aan de kant van de onpare huisnummers taboe. In beide straten wordt er eveneens éénrichtingsverkeer ingevoerd na de evaluatie van een proefopstelling.

Verder werd er beslist dat IVIO mobiele camera’s mag plaatsen aan glasbollen en op het containerpark. Na stemming werd Amelie Soenens verkozen tot afgevaardigde van de algemene vergadering van de Dienstverlenende Vereniging Midwest. Burgemeester Verwilst zal zetelen in de raad van bestuur van de DVV Midwest.

(LB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier