Meest in het oog springende naam is die van Alexander Beernaert, uitbater van frituur-eethuis Alexander op de Marktplaats. Daarnaast maakten ook Bonny Vergauwe, Leona Coppenolle en Koen Pattijn bekend dat ze in oktober op de CD&V-lijst zullen prijken.

Landbouwer Bonny Vergauwe (55) woont in Westrozebeke en is de echtgenoot van oud CD&V-gemeenteraadslid Sabine Dekemele. Hij is bestuurslid bij de Landelijke Gilde Westrozebeke en zetelt ook in de raad van bestuur van Ingro, de producentenorganisatie voor open luchtgroenten. Daarnaast is hij ook bestuurslid in de vakgroep grove groenten en bestuurslid in de kring grove groenten Midden West-Vlaanderen.

Leona Coppenolle (62) is gehuwd met Freddy Trio, één van de drijvende krachten achter de Stadense rally. Samen hebben ze een dochter. Leona werkte 26 jaar bij Roularta bij de dienst input magazines. Daarna ging ze aan de slag bij de dienst vrije tijd van de gemeente Staden. Ze stond er in voor het verhuren van lokalen en materialen waardoor ze een goed contact had met de plaatselijke verenigingen.

Alexander Beernaert (42) is gehuwd en vader van drie kinderen. Als uitbater van frituur-eethuis Alexander is hij al 20 jaar actief in de Stadense horeca. Daarnaast is hij ook gemachtigd opzichter op 'De Vijfwegen'.

Koen Pattijn (51) is gehuwd en is vader van drie twintigers. Koen werkt als verkoop- en aankoopbediende. Hij is ook bestuurslid bij de Landelijke Gilde Staden waarvoor hij ook in de cultuur- en de milieuraad zetelt.

Eerder maakte CD&V bekend dat huidig gemeenteraadslid Gerda Vertriest de lijst zal trekken en dat oud-Vld kandidate Femke Verleye de overstap naar CD&V maakt. Zeven van de negen CD&V gemeenteraadsleden zullen in oktober opnieuw kandidaat zijn.

Enkel Dirk Demeulenaere en Christelle Vandenbulcke-Dejonckheere passen voor een nieuw mandaat.

(BCH/foto JCR)

Meest in het oog springende naam is die van Alexander Beernaert, uitbater van frituur-eethuis Alexander op de Marktplaats. Daarnaast maakten ook Bonny Vergauwe, Leona Coppenolle en Koen Pattijn bekend dat ze in oktober op de CD&V-lijst zullen prijken.Landbouwer Bonny Vergauwe (55) woont in Westrozebeke en is de echtgenoot van oud CD&V-gemeenteraadslid Sabine Dekemele. Hij is bestuurslid bij de Landelijke Gilde Westrozebeke en zetelt ook in de raad van bestuur van Ingro, de producentenorganisatie voor open luchtgroenten. Daarnaast is hij ook bestuurslid in de vakgroep grove groenten en bestuurslid in de kring grove groenten Midden West-Vlaanderen. Leona Coppenolle (62) is gehuwd met Freddy Trio, één van de drijvende krachten achter de Stadense rally. Samen hebben ze een dochter. Leona werkte 26 jaar bij Roularta bij de dienst input magazines. Daarna ging ze aan de slag bij de dienst vrije tijd van de gemeente Staden. Ze stond er in voor het verhuren van lokalen en materialen waardoor ze een goed contact had met de plaatselijke verenigingen. Alexander Beernaert (42) is gehuwd en vader van drie kinderen. Als uitbater van frituur-eethuis Alexander is hij al 20 jaar actief in de Stadense horeca. Daarnaast is hij ook gemachtigd opzichter op 'De Vijfwegen'.Koen Pattijn (51) is gehuwd en is vader van drie twintigers. Koen werkt als verkoop- en aankoopbediende. Hij is ook bestuurslid bij de Landelijke Gilde Staden waarvoor hij ook in de cultuur- en de milieuraad zetelt.Eerder maakte CD&V bekend dat huidig gemeenteraadslid Gerda Vertriest de lijst zal trekken en dat oud-Vld kandidate Femke Verleye de overstap naar CD&V maakt. Zeven van de negen CD&V gemeenteraadsleden zullen in oktober opnieuw kandidaat zijn. Enkel Dirk Demeulenaere en Christelle Vandenbulcke-Dejonckheere passen voor een nieuw mandaat. (BCH/foto JCR)