De oudste dochter van Bart Tommelein, Liesbeth (31), is bevallen van haar eerste kindje: Elena. Het nieuws raakte bekend toen de toekomstige burgemeester van Oostende zelf een foto van zijn kleindochter postte op Twitter.

"Hij zal een ongelooflijk goede opa zijn"

Liesbeth is de oudste van de drie dochters uit het eerste huwelijk van toekomstig burgemeester Bart. Ze doet het management van de bekende Bredense strandclub Twins en is getrouwd met Nick De Wannemaeker, brandweerman in Oostende.

Eerder had Liesbeth aan onze krant verteld dat ze ervan overtuigd is dat Bart een goede opa zal zijn. De kersverse mama zei toen: "Mijn pa zal een ongelooflijk goede opa zijn. Daar twijfel ik geen seconde aan. Als burgemeester zal hij meer in Oostende zijn en toch wat meer tijd hebben voor de kleinkinderen. Hij zal met heel veel plezier met hen gaan wandelen en ze met veel trots aan iedereen tonen. En ik vrees een beetje dat hij ze ook ongelooflijk zal verwennen."

De oudste dochter van Bart Tommelein, Liesbeth (31), is bevallen van haar eerste kindje: Elena. Het nieuws raakte bekend toen de toekomstige burgemeester van Oostende zelf een foto van zijn kleindochter postte op Twitter.Liesbeth is de oudste van de drie dochters uit het eerste huwelijk van toekomstig burgemeester Bart. Ze doet het management van de bekende Bredense strandclub Twins en is getrouwd met Nick De Wannemaeker, brandweerman in Oostende.Eerder had Liesbeth aan onze krant verteld dat ze ervan overtuigd is dat Bart een goede opa zal zijn. De kersverse mama zei toen: "Mijn pa zal een ongelooflijk goede opa zijn. Daar twijfel ik geen seconde aan. Als burgemeester zal hij meer in Oostende zijn en toch wat meer tijd hebben voor de kleinkinderen. Hij zal met heel veel plezier met hen gaan wandelen en ze met veel trots aan iedereen tonen. En ik vrees een beetje dat hij ze ook ongelooflijk zal verwennen."