Bart Inghelbrecht tijdelijk algemeen directeur in Koekelare

Bart Inghelbrecht werd benoemd tot tijdelijk algemeen directeur. © Coghe
Redactie KW

De Koekelaarse gemeenteraad stelde Bart Inghelbrecht aan als waarnemend algemeen directeur. Hij vervangt algemeen directeur Lode Claeys en zijn eerste vervanger Ann Van der Veken, die beiden in ziekteverlof zijn.

“Algemeen directeur Lode Claeys is sedert 15 april met ziekteverlof en zal wellicht voor een langere periode zijn ambt niet kunnen uitoefenen”, legt burgemeester Patrick Lansens (SP.A) uit. “In geval van ziekte wordt de algemeen directeur normaal vervangen door de directeur Welzijn en Gezin, die tevens adjunct-algemeen directeur is. Maar ook Ann Van der Veken is met ziekteverlof sinds 25 februari. In afwachting van de terugkeer van ofwel de algemeen directeur of van de directeur Welzijn en Gezin stelden wij voor om Bart Inghelbrecht, diensthoofd van de technische dienst, aan te duiden als waarnemend algemeen directeur.”

“Bart is naast de directeur Welzijn en Gezin immers het enige personeelslid in de organisatie op niveau A. Bovendien is hij lid van het managementteam en kan hij enige ervaring als waarnemend algemeen directeur voorleggen. Die ervaring heeft hij opgedaan tijdens zijn vorige tewerkstelling in de gemeente Ichtegem.” De gemeenteraad stemde unaniem voor de aanstelling van Bart Inghelbrecht tot waarnemend algemeen directeur. (BCH)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.