Lijsttrekker Bart Caron lijkt er zeker van dat hij zijn zitje in Brussel opnieuw kan innemen. De vraag is nu of er een tweede West-Vlaming mee mag. "In de loop van de namiddag is die zetel al een paar keer in ons bezit geweest, maar evenveel keer ook niet. Het zal erom spannen en we hopen natuurlijk dat wij uiteindelijk als winnaar uit de bus komen. Op voorhand hadden we voor Vlaanderen niet gerekend op een tweede zetel, maar nu de eindspurt ingezet is, stijgt natuurlijk de adrenaline.""

"Groen kan tevreden terugblikken op de verkiezingen: we gaan ongeveer 2 % vooruit. Vooral in de steden doen we het goed met een vooruitgang van 3 tot 4 %. In totaal zouden we wat Vlaanderen betreft op 10, 11 zetels uitkomen en ook federaal zetten we een stap voorwaarts. Dat is een goede zaak", besluit Bart Caron. (AXV-foto BBM)

Lijsttrekker Bart Caron lijkt er zeker van dat hij zijn zitje in Brussel opnieuw kan innemen. De vraag is nu of er een tweede West-Vlaming mee mag. "In de loop van de namiddag is die zetel al een paar keer in ons bezit geweest, maar evenveel keer ook niet. Het zal erom spannen en we hopen natuurlijk dat wij uiteindelijk als winnaar uit de bus komen. Op voorhand hadden we voor Vlaanderen niet gerekend op een tweede zetel, maar nu de eindspurt ingezet is, stijgt natuurlijk de adrenaline."""Groen kan tevreden terugblikken op de verkiezingen: we gaan ongeveer 2 % vooruit. Vooral in de steden doen we het goed met een vooruitgang van 3 tot 4 %. In totaal zouden we wat Vlaanderen betreft op 10, 11 zetels uitkomen en ook federaal zetten we een stap voorwaarts. Dat is een goede zaak", besluit Bart Caron. (AXV-foto BBM)