Anthony Wittesaele vertegenwoordigt Knokke-Heist op fysieke afspraken als ‘coronaschepen’: “Net zelf hersteld van het virus”

© (Foto MM)
Redactie KW

Anthony Wittesaele, schepen van Toerisme & Strand , zal de komende tijd Knokke-Heist vertegenwoordigen op alle fysieke vergaderingen waarop een afgevaardigde van de kustgemeente wordt verwacht. De schepen raakte een tijdje geleden besmet met het coronavirus en heeft daardoor – in principe – een bepaalde immuniteit opgebouwd. “Ik doe het met plezier”, zegt Wittesaele.

Na enkele weken ziekte is Anthony Wittesaele (GBL) stilaan weer de oude. Het virus kreeg de schepen flink te pakken, maar ondertussen is hij stilaan weer de oude. Woensdag was hij als vertegenwoordiger voor Knokke-Heist aanwezig op het kustburgemeestersoverleg. Burgemeester Leopold Lippens neemt in deze tijden geen risico’s meer, ook gelet op zijn medische achtergrond, waardoor Wittesaele ook de komende tijd tot ‘coronaschepen’ is uitgeroepen. “Bij fysieke afspraken zal ik aanwezig zijn”, bevestigt de schepen. “In principe heb ik nu een bepaalde immuniteit opgebouwd en loop ik minder risico om besmet te raken”, legt Anthony Wittesaele uit. Burgemeester Lippens volgt alles virtueel mee en volgt de situatie dus wel nog steeds van nabij op. Ook in Knokke-Heist zijn ze ondertussen volop bezig met het bepalen van een strategie voor de zomer, die op 11 mei zal voorgelegd worden op het volgende overleg van de kustburgemeesters.

(MM)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.