An Casteleyn nieuw CD&V-gemeenteraadslid in Oostende

CD&V Oostende stelde An Casteleyn (52) voor als nieuw gemeenteraadslid in opvolging van Hilde Veulemans, die na een lange carrière als schepen en gemeenteraadslid de politiek vaarwel zegt.

We zien v.l.n.r. schepen Bart Plasschaert, nieuw gemeenteraadslid An Casteleyn, OCMW-raadslid Frank Jongbloet, afscheidnemend gemeenteraadslid Hilde Veulemans en schepen Krista Claeys. © HH

Hilde Veulemans werd in 1995 gemeenteraadslid en meteen ook schepen. Ze bleef schepen tot eind september 2015 en werd toen opgevolgd door Bart Plasschaert. Nu besliste nu om ook afstand te doen van haar mandaat als gemeenteraadslid. An Casteleyn volgt haar op. Zij is directeur welzijn bij CM Oostende en moeder van twee kinderen: Sanne (27) en Simon (25). Haar interesses zijn onder meer zorg, vrijwilligerswerk, gezondheidspreventie, armoede en diversiteit.

Hilde Veulemans blijft actief binnen de partij en in de Kusterfgoedcel. Ze is ook vrijwilliger in onder meer Familiekunde en Horizon Educatief. Ze volgt ook cursussen om als gids en reisleider actief te blijven, zowel binnen als buiten de stadsgrenzen, en neemt meer tijd om haar hobby (toneel) uit te oefenen.

“CD&V Oostende dankt Hilde nadrukkelijk voor haar jarenlange inzet voor de partij en de stad en wenst An heel veel succes bij de uitoefening van haar mandaat”, zegt voorzitter Cyriac Borloo. “Wij zijn ervan overtuigd dat, net zoals met Hilde Veulemans het geval was, met An Casteleyn een sterke kracht gevonden werd om positief en constructief mee te werken aan het bestuur van de stad Oostende.” (HH)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.