An Capoen woonde lange tijd in Zillebeke, maar verhuisde in 2012 naar Sint-Andries. Ze nam de zesde plaats in op de Kamerlijst voor N-VA. "Ik ben heel tevreden met de verkiezingsuitslag", vertelt ze. "Zowel in Brugge als in de rest van Vlaanderen zijn we de grootste partij geworden. We wilden overal beter scoren dan tijdens de vorige verkiezingen en dat is gelukt. Nog niet alle bureaus zijn geteld, maar het ziet er goed uit."

Kamerzitje

N-VA kan wellicht aanspraak maken op zes zetels in de Kamer. "Ik sta op de zesde plaats van de lijst, dus maak ik een kans om een Kamerzitje te verwerven. Dat is echter afhankelijk van het aantal voorkeursstemmen en die zijn nog niet allemaal geteld. Ik probeer echter met mijn voeten op de grond te blijven en wacht alle resultaten af. Vooraf wist ik dat ik op een strijdplaats stond, dus we zullen wel zien."

(JL- GF)

An Capoen woonde lange tijd in Zillebeke, maar verhuisde in 2012 naar Sint-Andries. Ze nam de zesde plaats in op de Kamerlijst voor N-VA. "Ik ben heel tevreden met de verkiezingsuitslag", vertelt ze. "Zowel in Brugge als in de rest van Vlaanderen zijn we de grootste partij geworden. We wilden overal beter scoren dan tijdens de vorige verkiezingen en dat is gelukt. Nog niet alle bureaus zijn geteld, maar het ziet er goed uit."KamerzitjeN-VA kan wellicht aanspraak maken op zes zetels in de Kamer. "Ik sta op de zesde plaats van de lijst, dus maak ik een kans om een Kamerzitje te verwerven. Dat is echter afhankelijk van het aantal voorkeursstemmen en die zijn nog niet allemaal geteld. Ik probeer echter met mijn voeten op de grond te blijven en wacht alle resultaten af. Vooraf wist ik dat ik op een strijdplaats stond, dus we zullen wel zien."(JL- GF)