An Braem op tweede plaats voor Vlaams Belang in Brugge

An Braem. © GF
Redactie KW

An Braem krijgt de tweede plaats op de Brugse Vlaams Belang-lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen in oktober. Ze was van 2006 tot 2012 al gemeenteraadslid.

De 35-jarige An Braem uit Sint-Michiels werkt als secretariaatsmedewerker in een onderwijsinstelling. Ze is ook lid van diverse verenigingen binnen de Vlaamse beweging. Ze was al gemeenteraadslid van 2006 tot 2012.

“Ze kan dus bogen op enkele jaren als mandataris”, aldus de Brugse lijsttrekker voor Vlaams Belang, Stefaan Sintobin. “In de volgende legislatuur zal An zich vooral toeleggen op jeugd en onderwijs. Ook Zeebrugge ligt haar na aan het hart. Ze wil zich dan ook inspannen om van Zeebrugge opnieuw een leuke en aantrekkelijke badplaats te maken.”

“Ik ben bijzonder verheugd over de beslissing van An om de tweede plaats in te nemen”, vervolgt de lijsttrekker. “Achter iedere man staat een sterke vrouw, zegt het spreekwoord. Hier wordt dat opnieuw bevestigd. An staat symbool voor alle waarden en normen waar ik en mijn partij voor staan.”

(TV-GF)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.