Groen Poperinge heeft de eerste twee plaatsen bekendgemaakt op de lijst voor de volgende gemeenteraadsverkiezingen. Alex Colpaert, huidig provincieraadslid van Groen, zal de lijst trekken. Op de provinciale Groene kieslijst Oostende-Veurne-Diksmuide-Ieper zal hij de 10de plaats bekleden.

Stephanie De Maesschalck, het huidige en enige gemeenteraadslid van Groen in Poperinge, staat op de tweede plaats. Het was al langer bekend dat zetelen in de gemeenteraad als enige vertegenwoordiger van Groen voor haar niet meer haalbaar is wegens haar drukke beroepsactiviteiten.

"Met deze regeling is duidelijk dat Groen Poperinge op de ingeslagen weg wil verdergaan, gedragen door een hechte groep enthousiaste leden, die alles in het werk zullen blijven stellen om de dossiers zowel in de gemeenteraad als erbuiten, grondig op te volgen. Onze lijst is bijna volledig en zal binnenkort, na goedkeuring van de leden, voorgesteld worden", zegt Stephanie De Maesschalck.

(TOGH)

Groen Poperinge heeft de eerste twee plaatsen bekendgemaakt op de lijst voor de volgende gemeenteraadsverkiezingen. Alex Colpaert, huidig provincieraadslid van Groen, zal de lijst trekken. Op de provinciale Groene kieslijst Oostende-Veurne-Diksmuide-Ieper zal hij de 10de plaats bekleden.Stephanie De Maesschalck, het huidige en enige gemeenteraadslid van Groen in Poperinge, staat op de tweede plaats. Het was al langer bekend dat zetelen in de gemeenteraad als enige vertegenwoordiger van Groen voor haar niet meer haalbaar is wegens haar drukke beroepsactiviteiten."Met deze regeling is duidelijk dat Groen Poperinge op de ingeslagen weg wil verdergaan, gedragen door een hechte groep enthousiaste leden, die alles in het werk zullen blijven stellen om de dossiers zowel in de gemeenteraad als erbuiten, grondig op te volgen. Onze lijst is bijna volledig en zal binnenkort, na goedkeuring van de leden, voorgesteld worden", zegt Stephanie De Maesschalck.(TOGH)