https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Pol Van Den Driessche onder vuur voor ‘losse handjes’

© Benny Proot
Redactie KW

In het weekblad Humo ligt Pol Van Den Driessche deze week zwaar onder vuur. De voormalig CD&V-senator, hoofdredacteur van Het Nieuwsblad en huidig N-VA-lijsttrekker voor de komende gemeenteraadsverkiezingen in Brugge, wordt er geportretteerd als ‘de DSK van Vlaanderen’.

Verschillende getuigen hebben het over de ‘losse handjes’ van Van Den Driessche. “Hij leeft volgens zijn eigen moraal en hij komt daar verbazend genoeg ook mee weg”, zegt journaliste Tine Hens. “Ik heb niks tegen de persoon Van Den Driessche, maar ik ben wel radicaal tegen het type man dat ongestraft zijn gang kan gaan, en zich in zijn verhouding met vrouwen alles denkt te kunnen permitteren.”

Close met Vangheluwe

Ook Doenja Van Belleghem, woordvoerster van het bisdom Brugge, komt aan het woord. Zij schreef een lezersbrief toen Van Den Driessche Roger Vangheluwe, met wie hij veel closer was geweest dan hij wilde toegeven, een slecht mens noemde. Van Belleghem schreef : “Als iemand heel goed weet dat seksueel misbruik zich niet beperkt tot de kerk, dan is hij het wel. En als iemand het hoofd moet buigen en schuld bekennen, dan is hij het wel”

(FV/Bron Humo.be)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten