Pikante eyecatcher voor E3-prijs Harelbeke

Redactie KW

Door de samenwerking met P-Magazine als nieuwe co-hoofdsponsor, koos de organisatie van de E3-prijs Vlaanderen in Harelbeke voor een wel heel originele eyecatcher. Op de affiche dient het bekende model Gaëlle Garcia Diaz als landschap voor de koers.

Op 26 maart vindt de 54ste editie van de E3-prijs Vlaanderen in Harelbeke plaats. Vanaf dit jaar is mannenblad P-Magazine co-hoofdsponsor van de koers. Die samenwerking leverde een leuk campagnebeeld op.

Op de affiche, die telkens minstens vijf op vier meter groot zal zijn en op een twintigtal plaatsen zal opgehangen worden, zien we hoe enkele renners over de vrouwelijke rondingen van Gaëlle Garcia Diaz koersen. Het model poseerde al meermaals voor P-Magazine en Ché en stond onlangs op de cover van Playboy.

Minst choquerende

‘P-Magazine deed ons een paar voorstellen en wij kozen voor het minst choquerende beeld’, verrast Bart Ottevaere, voorzitter van de organiserende wielerclub Hand in Hand. ‘Al zullen er natuurlijk nog altijd mensen gechoqueerd zijn. We kozen voor het beeld met Gaëlle omdat ze in Playboy poseerde, wat toch het allerhoogste is – en ik ben geen kenner – dat je kunt bereiken als naaktmodel. Deze poster dient trouwens niet als affiche om de koers aan te kondigen en waarop de sponsors vermeld staan. Neen, dit is just for fun.’

De MissDienaar

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.