Patricia Vanneste van Balthazar maakt juwelen over en voor Music For Life

Redactie KW

Dat doet ze samen met twee vriendinnen via & Many More Merchandise.

Patricia Vanneste, zelf afkomstig uit Kooigem en al jarenlang een vaste waarde bij de Kortrijkse band Balthazar, is de laatste tijd heel hard bezig met haar eigen juwelencollectie. Met het nieuwe ‘& Many More Merchandise’ focust ze zich nu op een nog onontgonnen markt: mooie hebbedingetjes die er erg rock-‘n-roll uitzien, maar tegelijk ook vrouwelijk. “Normaal gezien blijf je als vrouw behoorlijk op je honger als je de merchandise van rock- en popbands ziet”, zei ze donderdagavond tijdens een interview op Select bij Studio Brussel.

Van Hooverphonic tot School Is Cool

Intussen is de collectie al behoorlijk uitgebreid en kan je bij &MMM terecht voor pakweg oorbellen van School Is Cool, hangertjes van Hooverphonic of ringen van Balthazar zelf, maar ook van nog grotere namen als dEUS of Local Natives.

Nu heeft Patricia zich ook ingespannen voor een tijdelijke lijn rond Music For Life 2013. Ten voordele van de vzw Jong uit Gent, dat kansarme jongeren opvangt en creatieve activiteiten aanbiedt, maakte ze samen met haar twee vrouwelijke collega’s oorbellen, ringen en kettinkjes met het logo van de benefietshow. Ze zijn te koop in Gent of via de Facebookpagina van And Many More Merchandise, die vind je hier.

Nieuw album in 2014

In 2014 wordt daarnaast ook een nieuw album van Balthazar verwacht, de band is daar momenteel intens mee bezig én gaat in het voorjaar van volgend jaar ook nog op Europese tournee.

(FJA)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.