Nipt verliezen tegen zo’n topploeg: dan ben je teleurgesteld

© BELGA
Sander Depovere
Sander Depovere Volleybalspeler Red Dragons

Volleybalspeler Sander Depovere (Ardooie) zit met de Red Dragons of de nationale volleybalploeg van de heren in Bakoe. Daar vinden de allereerste European Games plaats. Sander houdt voor ons een dagboek bij.

Gisteren zondag hadden we eindelijk onze eerste wedstrijd. We werden onder begeleiding naar de zaal gebracht. We moesten opwarmen in een andere zaal, om daarna naar de wedstrijdhal te vertrekken. Er zat veel volk in de zaal, dat hadden we niet verwacht. Ik mocht invallen vanaf de tweede set. Het was een enorme ervaring. We verloren de wedstrijd van Bulgarije met 3-2. Bulgarije is een ploeg met een hoop ervaring en heeft een paar echte topspelers tussen de lijnen lopen.

Dit uitzicht heeft Sander Depovere vanuit zijn hotelkamer.
Dit uitzicht heeft Sander Depovere vanuit zijn hotelkamer.© Facebook/Sander Depovere

Er is natuurlijk een beetje teleurstelling, als je weet dat je zo’n topploeg slechts nipt niet kon verslaan. Maar we mogen zeker niet ontevreden zijn met dit resultaat. Gisteren gingen we na de match nog even naar de recreation room, waar we onder andere de wedstrijd van Rusland tegen Duitsland volgden op televisie.

Vandaag zijn we dan alweer volop aan het voorbereiden op de wedstrijd van morgen tegen Rusland, die ‘s morgens om 9 uur doorgaat.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier