Deze week raakten de CIM-cijfers bekend van de kranten en weekbladen in ons land. Belangrijke cijfers zijn dat, die ons vertellen hoeveel mensen die kranten en hun websites kennen en lezen. Onze redactie kijkt elk jaar uit naar die cijfers. Want het nieuws, dat wil een nieuwsjager delen. Het liefst met zoveel mogelijk mensen. Op onze redactie is dat niet anders.

We zijn gelukkige mensen: met onze krant en met onze website bereiken we elke week vlot 405.000 West-Vlamingen. Hier bij ons, maar ook West-Vlamingen van over de hele wereld. Mooi, want voor de tweede keer op rij groeit ons aantal lezers fors. Dat moedigt onze redactie aan om zich voort in te spannen om over alles wat West-Vlamingen aanbelangt nieuws te brengen, te duiden en te opiniëren.

U bent met meer dan 405.000 die ons lezen. Een welgemeende dankuwel!

Maar we willen meer. We willen nog meer dan nu met Krant van West-Vlaanderen en kw.be hét mediaplatform voor de West-Vlaming worden. Niet alleen de West-Vlamingen hier bij ons, maar ook de West-Vlamingen elders in het land of in het buitenland. Nog meer dan nu maken we er volgend jaar werk van om met u die West-Vlaamse samenhorigheid verder aan te sterken, om wat ons bindt met elkaar nog meer te onderstrepen en om vanuit een open geest betrokkenheid aan te moedigen.

U weet het ondertussen ongetwijfeld, u laat ons niet onverschillig en eigenlijk verlangen we van u hetzelfde, zodat we met nog meer mensen onze West-Vlaamse ingesteldheid onderling kunnen delen. Krant van West-Vlaanderen en kw.be zijn er niet alleen voor u, West-Vlamingen, maar de krant én de website willen meer dan ooit ook van u zijn. We kennen elkaar, West-Vlamingen stellen elkaar niet teleur. We weten als geen ander dat we op elkaar kunnen rekenen. Dat doen we in de toekomst enthousiaster én gedrevener dan ooit voorheen. Reken maar!

Deze week raakten de CIM-cijfers bekend van de kranten en weekbladen in ons land. Belangrijke cijfers zijn dat, die ons vertellen hoeveel mensen die kranten en hun websites kennen en lezen. Onze redactie kijkt elk jaar uit naar die cijfers. Want het nieuws, dat wil een nieuwsjager delen. Het liefst met zoveel mogelijk mensen. Op onze redactie is dat niet anders. We zijn gelukkige mensen: met onze krant en met onze website bereiken we elke week vlot 405.000 West-Vlamingen. Hier bij ons, maar ook West-Vlamingen van over de hele wereld. Mooi, want voor de tweede keer op rij groeit ons aantal lezers fors. Dat moedigt onze redactie aan om zich voort in te spannen om over alles wat West-Vlamingen aanbelangt nieuws te brengen, te duiden en te opiniëren. Maar we willen meer. We willen nog meer dan nu met Krant van West-Vlaanderen en kw.be hét mediaplatform voor de West-Vlaming worden. Niet alleen de West-Vlamingen hier bij ons, maar ook de West-Vlamingen elders in het land of in het buitenland. Nog meer dan nu maken we er volgend jaar werk van om met u die West-Vlaamse samenhorigheid verder aan te sterken, om wat ons bindt met elkaar nog meer te onderstrepen en om vanuit een open geest betrokkenheid aan te moedigen. U weet het ondertussen ongetwijfeld, u laat ons niet onverschillig en eigenlijk verlangen we van u hetzelfde, zodat we met nog meer mensen onze West-Vlaamse ingesteldheid onderling kunnen delen. Krant van West-Vlaanderen en kw.be zijn er niet alleen voor u, West-Vlamingen, maar de krant én de website willen meer dan ooit ook van u zijn. We kennen elkaar, West-Vlamingen stellen elkaar niet teleur. We weten als geen ander dat we op elkaar kunnen rekenen. Dat doen we in de toekomst enthousiaster én gedrevener dan ooit voorheen. Reken maar!