Je hebt het ongetwijfeld al gemerkt. Er is iets veranderd. Jouw oude vertrouwde krant ziet er anders uit vandaag. Ze heeft... een chique mantel. Rond jouw Weekbode, Wekelijks Nieuws, Zeewacht, KW of Brugsch Handelsblad zit voortaan een nieuwe, extra krant: De Krant van West-Vlaanderen. En vandaag vragen wij: wil jij met ons in zee? In goede en kwade dagen?

Wij vonden dat het tijd was voor een volgende stap. We kennen elkaar al jaren en eerlijk, de wetenschap zegt het ook: jij voelt je méér West-Vlaming dan Belg. Gie ziet preus. Het zit zelfs in jouw DNA. Dat gaf ons kriebels. Of waren het vlinders?

Wil jij met ons in zee? In goede en kwade dagen?

© Christophe De Muynck

En ja, daarom maken wij nu twee kranten voor de prijs van één. Een krant met nog steeds al het nieuws uit jouw gemeente én een nieuwe krant met de mooiste en strafste verhalen uit onze provincie. Als huwelijkscadeautje krijg je er elke week een opgefrist magazine bij.

Dit is een pakket waarvan wij hopen dat West-Vlaanderen warm wordt. Nóg warmer. En als je vandaag ja zegt, zeg je op zijn minst 498 keer ja. Want welgeteld vierhonderd achtennegentig mensen maken deze krant. Voor en door West-Vlamingen, bij ons is het alvast geen holle slogan.

Samen maken wij de meest West-Vlaamse krant ter wereld. En ja, samen leven wij met je mee. Nog steeds. Wij willen er bij zijn als hier een baby geboren wordt. Wij willen supporteren voor onze jonge voetballertjes. Wij willen meedrinken als er iets te vieren valt. Maar ook als het leven even hard is, willen wij er zijn. Voor heel West-Vlaanderen.

Dus, ja, ik wil samen met een heel team enthousiaste medewerkers de beste kranten maken. En de mooiste website met het meeste nieuws uit jouw gemeente, dat ook. Voor jullie.

Wat denk je. Mogen de wittebroodsweken beginnen?

Reageren? bart.casteleyn@kw.be

Je hebt het ongetwijfeld al gemerkt. Er is iets veranderd. Jouw oude vertrouwde krant ziet er anders uit vandaag. Ze heeft... een chique mantel. Rond jouw Weekbode, Wekelijks Nieuws, Zeewacht, KW of Brugsch Handelsblad zit voortaan een nieuwe, extra krant: De Krant van West-Vlaanderen. En vandaag vragen wij: wil jij met ons in zee? In goede en kwade dagen? Wij vonden dat het tijd was voor een volgende stap. We kennen elkaar al jaren en eerlijk, de wetenschap zegt het ook: jij voelt je méér West-Vlaming dan Belg. Gie ziet preus. Het zit zelfs in jouw DNA. Dat gaf ons kriebels. Of waren het vlinders?En ja, daarom maken wij nu twee kranten voor de prijs van één. Een krant met nog steeds al het nieuws uit jouw gemeente én een nieuwe krant met de mooiste en strafste verhalen uit onze provincie. Als huwelijkscadeautje krijg je er elke week een opgefrist magazine bij. Dit is een pakket waarvan wij hopen dat West-Vlaanderen warm wordt. Nóg warmer. En als je vandaag ja zegt, zeg je op zijn minst 498 keer ja. Want welgeteld vierhonderd achtennegentig mensen maken deze krant. Voor en door West-Vlamingen, bij ons is het alvast geen holle slogan. Samen maken wij de meest West-Vlaamse krant ter wereld. En ja, samen leven wij met je mee. Nog steeds. Wij willen er bij zijn als hier een baby geboren wordt. Wij willen supporteren voor onze jonge voetballertjes. Wij willen meedrinken als er iets te vieren valt. Maar ook als het leven even hard is, willen wij er zijn. Voor heel West-Vlaanderen.Dus, ja, ik wil samen met een heel team enthousiaste medewerkers de beste kranten maken. En de mooiste website met het meeste nieuws uit jouw gemeente, dat ook. Voor jullie.Wat denk je. Mogen de wittebroodsweken beginnen?Reageren? bart.casteleyn@kw.be