Zware verkeersongevallen in Vleteren en Veurne

© foto JT
Redactie KW

Zaterdagavond gebeurden in Vleteren en Veurne twee zware verkeersongevallen.

In de Kraaistraat in Vleteren vloog een personenwagen met twee inzittenden in brand na een botsing. De wagen ging na de botsing over de kop. Het ongeval gebeurde op een smalle, landelijke weg. Brandweer, MUG en twee ziekenwagens werden ter plaatse gestuurd. De politie gaf geen toelichting over de ernst en de aard van de verwondingen van de twee inzittenden.

De twee inzittenden konden uit hun wagen ontsnappen net voor deze in brand vloog. Ze werden allebei na verzorging ter plaatse door een MUG-team naar het ziekenhuis overgebracht. Het ongeval gebeurde op een smalle onverlichte landelijke weg.

Ook zwaar verkeersongeval in Veurne

In Veurne, meerbepaald in de Albert I-laan, reed een bestelwagen in op een vrachtwagen. De bestuurder van de bestelwagen zat een tijdlang gekneld en moest door de brandweer worden bevrijd. Hij werd geruime tijd ter plaatse verzorgd door een MUG-team van het az West ziekenhuis vooraleer hij naar de kliniek kon worden overgebracht.

In Veurne reed een bestelwagen in op een vrachtwagen.
In Veurne reed een bestelwagen in op een vrachtwagen.© foto JT

Het ongeval gebeurde op een recht stuk weg op enkele honderden meter van de brandweerkazerne. De baan werd langs beide kanten afgesloten gedurende de interventie. Over de toestand van de zwaar gewonde bestuurder is nog niets meer bekend. De bestelwagen is van een bedrijf langs de Albert I-laan.

(JT/ foto’s JT)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten