Zware botsing aan kruispunt Meulebeke

Redactie KW

Op het kruispunt van de Gentstraat en de Steenovenstraat in Meulebeke gebeurde er zaterdagavond iets voor 20 uur een zware aanrijding tussen twee personenwagens. Een van de bestuurders werd gewond overgebracht naar het ziekenhuis.

Iets voor 20 uur werden de buurtbewoners opgeschrikt door een luide knal. Op het kruispunt van de Gentstraat met de Steenovenstraat was het tot een zware botsing gekomen.

Wagens getakeld

Een vrouw kwam met haar BWM vanuit Meulebeke richting Dentergem gereden. De bestuurder van de Peugeot wou op dat ogenblik de Steenovenstraat overstreken. Beide voertuigen konden elkaar niet ontwijken. Na de zware botsing belandde de Peugeot achter de struikjes nabij chocolatiere Cacaoté. Even werd gedacht dat de chauffeur gekneld zat. De brandweer werd opgebeld, maar bij aankomst waren beide chauffeurs uit hun voertuig.

De bestuurder van de Peugeot werd gewond overgebracht naar het ziekenhuis. De dame die achter het stuur van de BMW zat kwam er met de schrik vanaf. Beide wagens liepen ernstige schade op en moesten getakeld worden. De brandweer regelde een tijdlang het verkeer in de nabijheid van het kruispunt in goede banen.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten