Een bestuurster die uit de richting van Stavele kwam stak de Lindestraat over toen ze werd gegrepen door een wagen die uit de richting van Beveren langs de Lindestraat reed. Deze wagen probeerde nog de overstekende wagen te ontwijken, maar raakte die zwaar vooraan.

De wagen, met twee inzittenden, die op de Lindestraat reed kwam door de uitwijkpoging tegen de hoek van een woning tot stilstand. Doordat de wagen tegen de hoge stoeprand botste werd de woning zelf slechts licht beschadigd.

In de wagen die de baan dwarste, zat een moeder met een kindje. Zij werden voor een medische controle naar het ziekenhuis in Veurne overgebracht.

In de andere wagen vielen geen gewonden. Beide wagens liepen zware averij op en moesten getakeld worden. Aan dit kruispunt zijn in het verleden al enkele zware aanrijdingen gebeurd.

(JTY)

Een bestuurster die uit de richting van Stavele kwam stak de Lindestraat over toen ze werd gegrepen door een wagen die uit de richting van Beveren langs de Lindestraat reed. Deze wagen probeerde nog de overstekende wagen te ontwijken, maar raakte die zwaar vooraan. De wagen, met twee inzittenden, die op de Lindestraat reed kwam door de uitwijkpoging tegen de hoek van een woning tot stilstand. Doordat de wagen tegen de hoge stoeprand botste werd de woning zelf slechts licht beschadigd.In de wagen die de baan dwarste, zat een moeder met een kindje. Zij werden voor een medische controle naar het ziekenhuis in Veurne overgebracht. In de andere wagen vielen geen gewonden. Beide wagens liepen zware averij op en moesten getakeld worden. Aan dit kruispunt zijn in het verleden al enkele zware aanrijdingen gebeurd.(JTY)