Op de E403 tussen Kortrijk en Brugge ter hoogte van Wevelgem loopt het verkeer grondig vast. Een ongeval met verschillende vrachtwagens zorgt er voor heel wat hinder. Eén voertuig kwam op de middenberm terecht, een andere vrachtwagen verspert de snelweg. Bij het ongeval raakten twee mensen lichtgewond.

© EDB

De doorgang voor het verkeer verloopt er bijzonder moeizaam, enkel het gebruik van de vluchtstrook is toegestaan. Het verkeer op de E403 richting Kortrijk moet de snelweg verlaten via het knooppunt Aalbeke, wat ook op de E17 voor hinder zorgt. Er is een omleiding tot het knooppunt Moorsele voorzien, waar u opnieuw de snelweg op kan. Wie kan, vermijdt best de regio.

© EDB
Op de E403 tussen Kortrijk en Brugge ter hoogte van Wevelgem loopt het verkeer grondig vast. Een ongeval met verschillende vrachtwagens zorgt er voor heel wat hinder. Eén voertuig kwam op de middenberm terecht, een andere vrachtwagen verspert de snelweg. Bij het ongeval raakten twee mensen lichtgewond.De doorgang voor het verkeer verloopt er bijzonder moeizaam, enkel het gebruik van de vluchtstrook is toegestaan. Het verkeer op de E403 richting Kortrijk moet de snelweg verlaten via het knooppunt Aalbeke, wat ook op de E17 voor hinder zorgt. Er is een omleiding tot het knooppunt Moorsele voorzien, waar u opnieuw de snelweg op kan. Wie kan, vermijdt best de regio.