Zwaar ongeval aan oprit E40 in Oostduinkerke

Redactie KW

Zaterdagavond gebeurde een zwaar ongeval op de invoegstrook van de oprit E40 in Oostduinkerke. Een personenwagen kwam er in aanrijding met een lichte vrachtwagen. Een man uit De Panne verkeert in levensgevaar.

Door de botsing kantelde de vrachtwagen op zijn flank. De personenwagen tolde nog enkele meters verder en kwam links van de invoegstrook tot stilstand. De brandweer van Koksijde-Oostduinkerke moest de personenwagen opensnijden om de bestuurder te bevrijden.

Volgens de brandweer werd hij zwaargewond naar het ziekenhuis in Veurne overgebracht. Het slachtoffer is een jongeman uit De Panne. Hij verkeert in levensgevaar. Het parket heeft voorlopig nog geen verdere informatie over de toestand van de jongeman. De bestuurder van de lichte vrachtwagen werd eveneens naar het ziekenhuis overgebracht voor een medische controle.

Door het ongeval was de oprit in Oostduinkerke lange tijd afgesloten voor wie naar het binnenland wilde rijden. Men moest naar Nieuwpoort rijden om daar de E40 te nemen. Er werd geen verkeersdeskundige aangesteld door het parket omdat de omstandigheden van het ongeval duidelijk waren.

Zwaar ongeval aan oprit E40 in Oostduinkerke

(JT)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier