"Het enige wat we voorlopig kunnen zeggen, is dat er een zwaar arbeidsongeval is gebeurd op onze bedrijfssite in Vlamertinge", klinkt het in een eerste reactie bij Valcke Beton. "Het ongeluk gebeurde tussen 15 uur en 15.30 uur. Er was maar één persoon bij betrokken."

Ook de brandweer werd opgeroepen om assistentie te verlenen aan de ambulance. "De brandweer werd opgeroepen voor een horizontale evacuatie met de ladderwagen. Dat betekent dat het slachtoffer dus niet via een trap of lift naar de begane grond kon."

"Het enige wat we voorlopig kunnen zeggen, is dat er een zwaar arbeidsongeval is gebeurd op onze bedrijfssite in Vlamertinge", klinkt het in een eerste reactie bij Valcke Beton. "Het ongeluk gebeurde tussen 15 uur en 15.30 uur. Er was maar één persoon bij betrokken."Ook de brandweer werd opgeroepen om assistentie te verlenen aan de ambulance. "De brandweer werd opgeroepen voor een horizontale evacuatie met de ladderwagen. Dat betekent dat het slachtoffer dus niet via een trap of lift naar de begane grond kon."