Zoekactie naar “gevallen paragliders” levert niets op

Redactie KW

Een Ieperling verwittigde zondagavond 21 maart de politie toen hij dacht twee paragliders in elkaar te zien haken en naar beneden te zien vallen. De helikopter van de federale politie werd opgetrommeld om via de lucht te helpen zoeken, maar die zoekactie leverde niks op. Tot op dit moment ontving de politie ook nog geen meldingen van vermiste personen

Op zondag 21 maart kregen de hulpdiensten omstreeks 19 uur een melding over paragliders. Een paraglider is een parachute aangedreven met een motor. “Volgens de melding waren er twee personen met hun toestel verstrengeld geraakt en hebben zij mogelijk een ongebruikelijke landing moeten maken in de buurt van het winkelcentrum Rijselsepoort en de Verdronken Weiden”, klinkt het.

“Er werd een zoektocht opgezet met patrouilles in de buurt en met een helikopter van de Federale Politie als luchtsteun. De screening in de wijde omgeving van Ieper leverde niets op. Omstreeks 21 uur werd de zoekactie gestaakt. Tot op dit moment hebben we geen meldingen ontvangen van vermiste personen”, zegt Glenn Verdru van PZ Arro Ieper. (DBI/red)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.