Een wagen die in de richting van Zwevezele reed, geraakte van de weg en kwam naast de weg terecht tegen een boom. De klap was zo hevig dat er dikke takken van de boom afknapten.

De brandweer en de mug kwamen ter plaatse, maar voor de bestuurder, Andy Rammant (34) uit Wingene, kwam alle hulp te laat.

Het parket stelde een verkeersdeskundige aan om de precieze omstandigheden van het ongeval te onderzoeken. Door het ongeval was de Kortrijksestraat voor geruime tijd volledig afgesloten.

Het slachtoffer is Andy Rammant. Hij werkte bij West deco in Waardamme. Hij vertrok rond 18.30 uur aan brouwerij Stokhove, de buren van West deco, waar zijn partner werkt. Brouwer Jan: "We hebben Andy nog even gezien, zijn wagen stond hier om het hoekje geparkeerd. Hij nam nog hartelijk afscheid van zijn baas Luc."

Luc Vansteenbrugge van West deco, de werkgever van Andy, is erg aangeslagen door het gebeuren. "Wij waren niet alleen goede collega's, maar ook goede vrienden. Ik had hem een paar uur eerder nog een promotie aangeboden. Dit is een drama."

Een wagen die in de richting van Zwevezele reed, geraakte van de weg en kwam naast de weg terecht tegen een boom. De klap was zo hevig dat er dikke takken van de boom afknapten. De brandweer en de mug kwamen ter plaatse, maar voor de bestuurder, Andy Rammant (34) uit Wingene, kwam alle hulp te laat.Het parket stelde een verkeersdeskundige aan om de precieze omstandigheden van het ongeval te onderzoeken. Door het ongeval was de Kortrijksestraat voor geruime tijd volledig afgesloten.Het slachtoffer is Andy Rammant. Hij werkte bij West deco in Waardamme. Hij vertrok rond 18.30 uur aan brouwerij Stokhove, de buren van West deco, waar zijn partner werkt. Brouwer Jan: "We hebben Andy nog even gezien, zijn wagen stond hier om het hoekje geparkeerd. Hij nam nog hartelijk afscheid van zijn baas Luc." Luc Vansteenbrugge van West deco, de werkgever van Andy, is erg aangeslagen door het gebeuren. "Wij waren niet alleen goede collega's, maar ook goede vrienden. Ik had hem een paar uur eerder nog een promotie aangeboden. Dit is een drama."