Zijn vrienden zagen alles gebeuren. Er werd nog een poging ondernomen om de man te reanimeren, maar tevergeefs. De man overleed ter plaatse. "Voorlopig hebben we nog niet al te veel info over de omstandigheden van het ongeval. We weten echter wel al dat de man aangereden werd door een voertuig", vertelt commissaris Kris Allary van de Oostendse politie.

"Onze ploegen zijn op het terrein nog volop bezig. Het parket zal tevens gecontacteerd worden, die waarschijnlijk een verkeersdeskundige zal aanstellen om de omstandigheden van het ongeval te achterhalen."

De weg blijft voorlopig afgezet door de politie en het verkeer wordt er omgeleid.

Zijn vrienden zagen alles gebeuren. Er werd nog een poging ondernomen om de man te reanimeren, maar tevergeefs. De man overleed ter plaatse. "Voorlopig hebben we nog niet al te veel info over de omstandigheden van het ongeval. We weten echter wel al dat de man aangereden werd door een voertuig", vertelt commissaris Kris Allary van de Oostendse politie."Onze ploegen zijn op het terrein nog volop bezig. Het parket zal tevens gecontacteerd worden, die waarschijnlijk een verkeersdeskundige zal aanstellen om de omstandigheden van het ongeval te achterhalen."De weg blijft voorlopig afgezet door de politie en het verkeer wordt er omgeleid.