Wie beschadigde wagen van Mads Verkest en Marieke Cagnie tijdens kerstmarkt in Lauwe?

Hoewel Mads Verkest en Marieke Cagnie amper een uur op de kerstmarkt in Lauwe rondliepen zaterdagavond, toch is er iemand in geslaagd om hun geparkeerde wagen te beschadigen.

Vooral de voorruit liep heel wat schade op. © TV

Het zal je maar overkomen, na een gezellige kerstmarkt avond terug naar je voertuig stappen en ontdekken dat er iemand de vooruit van uw auto heeft ingeslagen zonder een bericht na te laten. Dat overkwam Mads Verkest en Marieke Cagnie afgelopen nacht in Lauwe. Van de daders ontbreekt voorlopig elk spoor.

“We zijn naar de kerstmarkt in Lauwe geweest en hadden onze auto geparkeerd aan fietswinkel Daels. We hadden de auto rond 23 uur ginds geparkeerd en rond kort na middernacht waren we al terug. We wilden gewoon even genieten van de leuke sfeer, maar toen we onze auto zagen, schrokken we enorm”, vertelt Mads Verkest ons. “Er is schade aan onze velg en bumper, maar het ergste is onze vooruit. Wellicht is er iemand tegen onze auto geknald met zijn brommer en is hij met zijn hoofd tegen onze vooruit beland. We hebben zo snel mogelijk de politie hierover ingelicht.”

Voorlopig ontbreekt elk spoor van de daders. De geruchtenmolen draait ondertussen wel op volle toeren.

(TV)

Heb jij meer gezien of heb je een camera in de buurt hangen die kan helpen de dader te identificeren? Dan kan er contact opgenomen worden met de lokale politie of met de eigenaar van het voertuig via de Facebooklink https://www.facebook.com/mads.verkest

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.