De dame woont in de Stenenstraat en liet de sleutel op de deur van haar tuinhuisje zitten. Meteen het signaal voor potentiële dieven om in te breken. In het tuinhuisje lag vooral werkmateriaal, het meeste namen de dieven dan ook mee.

"De dader(s) hadden het gemakkelijk om het materiaal te stelen doordat de sleutel nog in het slot stak. Zorg er steeds voor dat alles afgesloten is. Voorlopig is er geen enkel vermoeden nopens de dader(s)", aldus politiecommissaris Franky Deckmyn. De politie kwam ter plaatse om de nodige vaststellingen te doen. Het onderzoek loopt.

(JRO)

De dame woont in de Stenenstraat en liet de sleutel op de deur van haar tuinhuisje zitten. Meteen het signaal voor potentiële dieven om in te breken. In het tuinhuisje lag vooral werkmateriaal, het meeste namen de dieven dan ook mee. "De dader(s) hadden het gemakkelijk om het materiaal te stelen doordat de sleutel nog in het slot stak. Zorg er steeds voor dat alles afgesloten is. Voorlopig is er geen enkel vermoeden nopens de dader(s)", aldus politiecommissaris Franky Deckmyn. De politie kwam ter plaatse om de nodige vaststellingen te doen. Het onderzoek loopt. (JRO)