De plaat kwam los van een aanhangwagen en raakte de personenwagen frontaal op de voorruit om vervolgens nog een grote bluts in het dak te maken. De twee inzittenden van de personenwagen raakten gewond in het gezicht door het versplinterd glas van de ruit. Ze werden naar het ziekenhuis overgebracht.

Ook het stuur van de wagen werd door de impact geplooid. De bestuurder van de wagen die de plaat verloor kan het verlies van lading niet hebben opgemerkt, alhoewel dat nog moet worden onderzocht. Het voertuig reed in ieder geval door. Mochten er getuigen zijn van het ladingverlies, zouden de inzittenden van de wagen en de politie dat graag vernemen. (GSM: 0475 75 52 15)

(JT)

De plaat kwam los van een aanhangwagen en raakte de personenwagen frontaal op de voorruit om vervolgens nog een grote bluts in het dak te maken. De twee inzittenden van de personenwagen raakten gewond in het gezicht door het versplinterd glas van de ruit. Ze werden naar het ziekenhuis overgebracht.Ook het stuur van de wagen werd door de impact geplooid. De bestuurder van de wagen die de plaat verloor kan het verlies van lading niet hebben opgemerkt, alhoewel dat nog moet worden onderzocht. Het voertuig reed in ieder geval door. Mochten er getuigen zijn van het ladingverlies, zouden de inzittenden van de wagen en de politie dat graag vernemen. (GSM: 0475 75 52 15)(JT)