Een 36-jarige man uit Ichtegem rijdt met zijn personenwagen langs de Bruggestraat in de richting van het centrum. Iets voorbij het kruispunt met de Schipleedstraat loopt er plots een hert de baan over, hij kan het dier niet meer ontwijken en rijdt het aan. Het hert is ter plaatse overleden, er is zware schade aan de wagen. De bestuurder zelf is niet gewond.

Enkele uren later gebeurde nog een ongeval, maar dan onder invloed. Een 45-jarige man uit Torhout rijdt met zijn personenwagen langs de Rijselstraat in de richting van de Roeselaarseweg. Ter hoogte van huisnummer 97 verliest hij de controle over het stuur en rijdt een geparkeerde wagen aan waarna hij tegen een houten paal rijdt. Vervolgens komt de wagen tot stilstand tegen de gevel van een woning. De bestuurder is niet gewond maar wel onder invloed van alcohol. Hij legt een positieve ademtest af, zijn rijbewijs wordt onmiddellijk voor 15 dagen ingetrokken.

Een 36-jarige man uit Ichtegem rijdt met zijn personenwagen langs de Bruggestraat in de richting van het centrum. Iets voorbij het kruispunt met de Schipleedstraat loopt er plots een hert de baan over, hij kan het dier niet meer ontwijken en rijdt het aan. Het hert is ter plaatse overleden, er is zware schade aan de wagen. De bestuurder zelf is niet gewond.Enkele uren later gebeurde nog een ongeval, maar dan onder invloed. Een 45-jarige man uit Torhout rijdt met zijn personenwagen langs de Rijselstraat in de richting van de Roeselaarseweg. Ter hoogte van huisnummer 97 verliest hij de controle over het stuur en rijdt een geparkeerde wagen aan waarna hij tegen een houten paal rijdt. Vervolgens komt de wagen tot stilstand tegen de gevel van een woning. De bestuurder is niet gewond maar wel onder invloed van alcohol. Hij legt een positieve ademtest af, zijn rijbewijs wordt onmiddellijk voor 15 dagen ingetrokken.