Een Chevrolet Sparks die iets voor 16.00 uur richting het centrum van Kuurne reed, merkte te laat een terreinwagen op die aan het einde van deze parkeerstrook geparkeerd stond en knalde op het linkerachterwiel van de terreinwagen. Hierdoor verloor de bestuurder de controle over het stuur, waardoor zijn voertuig overkop sloeg en midden de rijbaan op zijn dak tot stilstand kwam.

De jongeman kon zelf uit het voertuig klauteren maar werd in shock naar het ziekenhuis overgebracht. Beide wagens liepen zware schade op en moesten getakeld worden. Tijdens de vaststellingen en takelwerkzaamheden bleef de Hulstsestraat ruim een uur afgesloten tussen het kruispunt met de Sprokkelweg en het kruispunt van de Hulstsestraat, Koning Boudewijnstraat en de Kerkstraat. Ondertussen werd het verkeer plaatselijk omgeleid.

(NDZ)

Een Chevrolet Sparks die iets voor 16.00 uur richting het centrum van Kuurne reed, merkte te laat een terreinwagen op die aan het einde van deze parkeerstrook geparkeerd stond en knalde op het linkerachterwiel van de terreinwagen. Hierdoor verloor de bestuurder de controle over het stuur, waardoor zijn voertuig overkop sloeg en midden de rijbaan op zijn dak tot stilstand kwam. De jongeman kon zelf uit het voertuig klauteren maar werd in shock naar het ziekenhuis overgebracht. Beide wagens liepen zware schade op en moesten getakeld worden. Tijdens de vaststellingen en takelwerkzaamheden bleef de Hulstsestraat ruim een uur afgesloten tussen het kruispunt met de Sprokkelweg en het kruispunt van de Hulstsestraat, Koning Boudewijnstraat en de Kerkstraat. Ondertussen werd het verkeer plaatselijk omgeleid. (NDZ)