De wagen was volledig vernield. Hoe het ongeval is kunnen gebeuren, is nog niet bekend. Aan de straat zijn al verschillende maatregelen genomen om het verkeer trager te doen rijden. Het natte wegdek kan ook een rol gespeeld hebben. Doordat er veel rook uit de wagen kwam, werd de brandweer verwittigd.

Uiteindelijk bleek de rook afkomstig van de airbags. Bij aankomst hebben de hulpdiensten voor alle veiligheid de batterij van de wagen verwijderd. De mannelijke bestuurder kon het voertuig zelf verlaten. Een verlichtingspaal werd zwaar geraakt, waardoor ook Fluvius ter plaatse kwam. De straat werd volledig afgesloten, de politiediensten deden de nodige vaststellingen.

(NS)

De wagen was volledig vernield. Hoe het ongeval is kunnen gebeuren, is nog niet bekend. Aan de straat zijn al verschillende maatregelen genomen om het verkeer trager te doen rijden. Het natte wegdek kan ook een rol gespeeld hebben. Doordat er veel rook uit de wagen kwam, werd de brandweer verwittigd. Uiteindelijk bleek de rook afkomstig van de airbags. Bij aankomst hebben de hulpdiensten voor alle veiligheid de batterij van de wagen verwijderd. De mannelijke bestuurder kon het voertuig zelf verlaten. Een verlichtingspaal werd zwaar geraakt, waardoor ook Fluvius ter plaatse kwam. De straat werd volledig afgesloten, de politiediensten deden de nodige vaststellingen.(NS)