Net voorbij een bocht op de wijk 's Heerwillems in de Veurnestraat nabij Pervijze slipte de wagen op het natte wegdek. Hij kwam in de zachte berm terecht waarna hij om zijn as draaide en in de gracht gleed.

De bestuurder die richting Veurne reed, kon zelf zijn wagen verlaten en geraakte niet gewond. Hij raakte daarbij ook nog een signalisatiepaaltje wat de wagen vooraan ernstig beschadigde. Langs deze bochtige tweevaksbaan in 's Heerwillems zijn al heel wat wagens in de gracht terecht gekomen en zijn er ook al enkele dodelijke ongevallen gebeurd.

(JT)

Net voorbij een bocht op de wijk 's Heerwillems in de Veurnestraat nabij Pervijze slipte de wagen op het natte wegdek. Hij kwam in de zachte berm terecht waarna hij om zijn as draaide en in de gracht gleed.De bestuurder die richting Veurne reed, kon zelf zijn wagen verlaten en geraakte niet gewond. Hij raakte daarbij ook nog een signalisatiepaaltje wat de wagen vooraan ernstig beschadigde. Langs deze bochtige tweevaksbaan in 's Heerwillems zijn al heel wat wagens in de gracht terecht gekomen en zijn er ook al enkele dodelijke ongevallen gebeurd.(JT)