De Land Rover reed omstreeks 01.45 uur richting Knokke toen het fout liep. De SUV kwam tussen twee bomen in de vaart terecht. De bestuurder kon zichzelf bevrijden en naar de kant zwemmen. Hij werd met lichte verwondingen naar het ziekenhuis overgebracht. Omdat de omstandigheden waarin het ongeval gebeurde onduidelijk waren en om de wagen te helpen bergen, kwam het duikteam ter plaatse.

Die zochten de omgeving af en bevestigden kabels, zodat de auto kon getakeld worden. Door het ongeval en de takelwerkzaamheden was de Damse Vaart-Zuid afgesloten voor het verkeer. De juiste omstandigheden waarin het ongeval kon gebeuren, worden onderzocht.

(JVM)

De Land Rover reed omstreeks 01.45 uur richting Knokke toen het fout liep. De SUV kwam tussen twee bomen in de vaart terecht. De bestuurder kon zichzelf bevrijden en naar de kant zwemmen. Hij werd met lichte verwondingen naar het ziekenhuis overgebracht. Omdat de omstandigheden waarin het ongeval gebeurde onduidelijk waren en om de wagen te helpen bergen, kwam het duikteam ter plaatse. Die zochten de omgeving af en bevestigden kabels, zodat de auto kon getakeld worden. Door het ongeval en de takelwerkzaamheden was de Damse Vaart-Zuid afgesloten voor het verkeer. De juiste omstandigheden waarin het ongeval kon gebeuren, worden onderzocht.(JVM)